Bepótolták az elmaradt mérkőzést, győzött is a gotthárdi csapat

Szentgotthárdra került a két pont.

Még tavaly decemberben kellett volna megmérkőznie egymással a Kapuvári KSZSE-nek és a Szentgotthárdi VSE-nek a Győr-Moson-Sopron megyei férfi kézilabda-bajnokságban, de a Kapuvár kérésére a meccset elhalasztották.

Fotó: Szentgotthárdi VSE

Ezt a mérkőzést pótolták be a múlt hétvégén, ahol idegenben kellett szerepelnie a gotthárdi gárdának: a cél azonban nem lehetett más, mint a két pont megszerzése. A szokásosnál kisebb pálya sem kedvezett az SZVSE-nek, de az első pillanattól kezdve uralták a mérkőzést,  a kemény védekezésnek és a változatos támadójátéknak az eredménye pedig 9:16-os vezetést eredményezett az első játékrész végén.

A második félidőben elfáradtak vendéglátók, ezt kihasználva gyors támadásokkal szépen fokozatosan növelhette előnyét a gotthárdi csapat. A védelmük a mérkőzés végére fellazult, de a győzelem egy percig sem forgott veszélyben.

Végeredmény: 21:39

A két pont tovább erősítette a Szentgotthárdi VSE előnyét a bajnokságban, jelenleg 16 ponttal vezetik a tabellát, második helyen a szintén helyi Máriaújfalui SE áll 13 ponttal.

Forrás: keziszovetseg.hu

2018.02.16.
SZERZŐK

Related posts

Top