“Ne hülyéskedj, ne, akkor beviszed a Lábodit, te hülye” – bekapcsolva maradt a mikrofon, elszólta magát a polgármester a fürdő ügyében

Ha ma csak egyetlen videót néz meg Szentgotthárd Város Önkormányzatának képviselő-testületi üléséről, akkor az ez legyen!

Komikusnak is mondható jelenet játszódott le tegnap a város képviselő-testületi ülésén. A képviselők éppen a fürdő körüli botrányok tisztázása kapcsán felállítandó független bizottságról tárgyaltak, amikor is bekapcsolva maradt Huszár Gábor polgármester mikrofonja.

Dr. Dancsecs Zsolt jegyző éppen arról beszélt, hogy a bizottság tagjainak a többsége a képviselők közül kell, hogy kikerüljön, tehát az állandó bizottságok elnökeinek részt kell venniük ebben a munkában. Labritz Béla alpolgármester erre rá is bólintott volna, azonban Huszár Gábor polgármester erről megpróbálta lebeszélni. Mivel Lábodi Gábor, a Jobbik helyi önkormányzati képviselője a Közbeszerzési Bizottság elnöke, így neki is rálátása lett volna a bizottság munkájára, de őt Huszár nyilvánvalóan nem akarta a tagok között látni.

A videón 2 perc 13 másodperctől hallható, ahogy Huszár Gábor a szája elé teszi a kezét és odasúgja alpolgármesterének, hogy ezt ne támogassa. Kár, hogy a mikrofon bekapcsolva maradt.

Lábodi Gábor az ülésen ezt nem hallhatta, így csak a felvétel megtekintése után reagált a polgármester kijelentésére a Facebook-oldalán:

2017.04.27.
SZERZŐK
Top