Teltház előtt mutatták be a János vitézt – képgalériával

Teltház előtt mutatták be a Csákányi László Filmszínházban a Gotthárd TV János vitéz című mesejátékát. A vetítés előtt bemutatkoztak az alkotók is.

 

Teljesen megtelt a nézőtér a János vitéz szombati premierjére. A nézőket egy kiállítás is várta a mozi előterében, ahol a filmben felhasznált rajzok és kellékek egy részét is megtekinthették az érdeklődők. A rendezvényt dr. Gömbös Sándorné, a film rendezője nyitotta meg. Elmondása szerint egy több éves amatőr, de lelkes munka eredménye látható a vásznon. Köszönetet mondott mindazok számára, akik valamilyen formában hozzájárultak a film elkészítéséhez és bemutatta a főbb szereplőket is. Ezután Dékány István, a Gotthárd TV igazgatója kért szót, aki szintén megköszönte a szereplők és a rendező munkáját. Végül a szereplők nevében Szalai Szabolcs nyújtott át ajándékot a rendezőnek és a Gotthárd TV munkatársainak.

Fotók: Bana Ferenc

Az ünnepség után levetítették a több mint 100 perces mesejátékot, amely a visszajelzések alapján elnyerte a közönség tetszését. Másnap pótvetítésre került sor azok számára, akik szombaton már nem fértek be a moziba. A mesejátékot hamarosan a helyi televízió is a műsorára tűzi, márciusban indulnak a kalandok Kukorica Jancsival.

2017.02.06.
SZERZŐK

Related posts

Top